Категорії
Новини

Вхідні двері у квартиру

Як відомо, сьогодні такий час, коли потрібно ретельно захищати своє майно від зазіхань інших осіб. Але неможливо зробити це ефективно, не придбавши вхідних металевих дверей у квартиру.

Чому саме металеві двері?

Чому саме вхідні двері металеві купити Київ так наполегливо пропонує нам? Чим же погані старі добрі дерев’яні двері, які стоять у вас протягом десятків років?

Найголовніше, що металеві двері набагато надійніші, ніж дерев’яні. Дерев’яні двері можна відкрити не тільки професіоналу за допомогою набору відмичок, але і початківцю квартирного злодія, який в кращому разі, буде озброєний монтуванням.

З металевими моделями такий фокус точно не пройде. Вони мають особливі системи замикання, які захищають їх від такого варварського методу злому, а у поєднанні з найсучаснішими замками, які не під силу відкрити злодії за допомогою відмичок, вони перетворюються на відмінний захист для вашого будинку, і ви зможете впевнено сказати, що ваш будинок – справжня фортеця.

Саме за зазначені якості і варто купити вхідні металеві двері. Зрештою, вона не тільки захищає вашу квартиру, але й виглядає куди красивіше і привабливіше за старі дерев’яні двері.

Двостулкові двері – чудовий вибір для квартири

Серед металевих дверей є й свої фаворити, вибирати яких найбільш пріоритетно – двостулкові двері, які підійдуть для квартир та приміщень із великим прорізом. Такі моделі ще більш стійкі до всіх спроб злому, подвійна стулка не дозволить відкрити двері грабіжнику, яким би інструментом він не був озброєний і скільки сил не докладав, щоб досягти своєї мети. Двостулкові двері нехай і дорожчі, але безпека вашої квартири набагато дорожче і важливіше!

Ціни на металеві двері

Точних цін на такі двері назвати не можна, можна сказати лише одне, якщо вам потрібні двері металеві вхідні, ціни на них можуть починати від 3000 – 4000 гривень, а доходити аж до 13000. Тут все залежить від того, яка модель вам потрібна, хто є виробником, які у неї якості та наскільки вона захищена від спроб злому. Природно, що найсучасніші рішення в області конструкції та захисту дверей коштують дещо дорожче.

Ну а найпривабливіші ціни на двері завжди у нашому магазині. Ви зможете підібрати найбільш підходящу вам модель з великого асортименту, замовивши її прямо на нашому сайті, і не потрібно витрачати час на походи магазинами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи