Категорії
Новини

Чим відрізняються вхідні двері для квартири та приватного будинку?

Вхідні двері в приватному будинку постійно відчувають агресивніший вплив навколишнього середовища. Погодьтеся, рідко можна побачити двері квартири, розпечені від літнього сонця або занесені снігом. Отже, характеристики таких дверей не будуть однаковими. Однак є загальні показники для всіх вхідних дверей. Завдання таких конструкцій – захищати приміщення від незаконного проникнення. Отже, вони повинні бути міцними, стійкими до фізичних ушкоджень та зручними в експлуатації. Якісні вхідні двері забезпечать високий рівень шумо- та теплоізоляції.

Найбільш міцні та зручні в експлуатації матеріали – метал та дерево. Не дивно, що більшість клієнтів хочуть купити вхідні двері зі сталі. Тут важливо знайти золоту середину: легована сталь товщиною 1,5 мм не зможе вистояти під сильним фізичним впливом, а сталь товщиною 5 мм буде значно дорожчою та важчою.

Чому варто купити вхідні двері в салоні «Соло Двері»

Компанія “Соло Двері” зібрала у своєму магазині надійні вхідні двері українських торгових марок QDOORS, “Берез”, Proof, “Страж”, “Родос”, “Армада”, “Мілано”, “Стілгард” та Redfort. Багато хто з них виготовляє двері понад 20 років. Гарантійний термін на вхідні двері, представлені в магазині, – до 5 років, але фактичний термін служби значно вищий.

При виборі вхідних дверей зверніть увагу на таке:

  1. Дверний короб із цільногнутого профілю набагато міцніший, ніж зварений з кількох частин.
  2. Надійний захист від злому забезпечить комбінація сувальдного та циліндрового замків. Перший протистоятиме фізичній силі, другий – спробам відкрити замок відмичкою.
  3. Дверні петлі ще одне вразливе місце вхідних дверей. Уникнути злому допоможуть приховані петлі або протизнімні штирі. Двері вагою понад 70 кг вимагають встановлення додаткової пари петель.
  4. Двері для приватних будинків та котеджів потрібно обробити для підвищення стійкості до УФ-променів, різких змін температури, опадів. Можна пофарбувати метал молотковою фарбою, приклеїти плівку до панелі МДФ або закріпити накладку з твердих порід дерева.
  5. Додаткові ребра жорсткості посилюють захист від фізичних дій.

Кожен хоче убезпечити свій будинок та зробити його комфортним. Але не всі можуть сплатити двері вхідні у Києві одним платежем. Акції компанії «Соло Двері» – безкоштовна доставка вхідних дверей та 0% розстрочка допоможуть встановити нові вхідні двері навіть за скромного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи