Категорії
Новини

Скляні розсувні двері

Набирають популярність скляні двері міжкімнатні, ціна на які стала набагато нижчою останнім часом. Тепер вони красуються не лише у великих торгових центрах, залучаючи відвідувачів. Такий вид дверей досить давно переїхав і до наших будинків, і вони стали одними з найпопулярніших та функціональних.

Їхнє основне призначення – зробити наші квартири світлішими, а також помітно облагородити інтер’єр приміщень. Розсувні скляні міжкімнатні двері використовуються і для того, щоб відокремити кімнату від коридору, але часто їх застосовують для зонування приміщення. Таке їх застосування буде особливо актуальним для квартир-студій, в яких є одна спільна кімната, а за допомогою розсувних дверей можна поділити на кухню, спальню і невеликий робочий кабінет.

Чому саме вони?

Чому варто купити саме розсувні двері? Старі дерев’яні двері давно вже пішли в минуле, які б особливі дизайни не вигадували виробники, у будь-якому разі, вони не здатні ідеально поєднуватися з вашим інтер’єром. Чарівний скляний блиск, легкість, з якою можна відкрити ці двері, а також її невелику вагу, є основними плюсами, за які стоїть скляні міжкімнатні двері купити у нас.

Варто відзначити ще один плюс розсувних дверей – помітна економія простору у вашій квартирі. Розсувні двері не потрібно залишати ще й зону для відкривання, вона просто зсувається в бік, а в деяких варіантах її можна навіть встановити таким чином, що вона зрушуватиметься безпосередньо в стіну, це також стане економією місця в квартирі.

Звичайно, головне питання викликає безпеку цих дверей. Чи можна довіряти склу, адже це такий тендітний і ніжний матеріал, який б’ється від будь-якого удару.

У розсувних дверях використовується не звичайне скло, а спеціальне загартоване, яке є міцним. Воно чудово витримає всі навантаження, можливі удари, не розіб’ється і не трісне, що є ще одним плюсом вибрати саме такий вид дверей.

Для того щоб у ваш інтер’єр повністю вписалися скляні міжкімнатні двері, Україна пропонує спеціальні моделі з декорованим склом. Скло дозволяє надати вашим дверям особливий, красивий і неповторний стиль, який відмінно впишеться у ваше приміщення. Можна вставити кольорове скло, а також мозаїку, все залежить виключно від вашого смаку.

Швидко та вигідно купити ці двері ви зможете у нашому магазині. У нас досить великий асортимент та досить привабливі ціни, які будуть по кишені кожному!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи