Категорії
Новини

Переваги шпонованих міжкімнатних дверей

Сьогодні в магазинах можна зустріти шпоновані міжкімнатні двері, ціни яких істотно нижчі за двері з натурального масиву. Часто покупці не знають, що таке шпон. Вони часто плутають такі міжкімнатні двері із дверними конструкціями із пластику.

Тим часом двері, оброблені шпоном, є спеціальною товарною категорією. Вони поділяються на вигляд шпону. Шпон – це спеціальний оздоблювальний матеріал, який може бути виготовлений з натуральної деревини або штучних матеріалів, що імітують деревину.

Таке декоративне полотно встановлюють на багато видів міжкімнатних дверей. Винятком є лише скляні міжкімнатні двері. Часто натуральний шпон виготовляють із листяних порід швидкого відтворення. До них відносяться тополя або абаші. Тонкі зрізи з натуральної деревини кріпляться за допомогою столярного клею на спеціальне полотно методом гарячого пресування

Після цього такі двері покриваються лаком, який надійно захищає її агресивну дію зовнішнього середовища. У цьому випадку двері можуть витримати механічні пошкодження та зміни режиму вологості в приміщенні. Такі двері можна встановити у ванній, вона зможе витримати підвищений режим вологості цього приміщення.

Шпон може бути виготовлений із дерев цінних порід, таких як дуб або бук. У цьому випадку міжкімнатні двері додадуть будинку вишуканості та респектабельності. Але вартість таких дверей буде вищою, ніж вартість ламінованих дверей.

Такі двері відрізняються не тільки привабливим зовнішнім виглядом, але й чудовими споживчими характеристиками. Вона прослужить набагато довше, ніж двері із пластику. Монтаж таких міжкімнатних дверей займе трохи часу і не потребуватиме спеціальних знань. Ви самі зможете легко встановити такі двері у дверний отвір свого будинку. А можете замовити у нас майстра. Купуючи кілька міжкімнатних дверей, ми встановлюємо двері безкоштовно.

Сьогодні такі двері все більше користуються популярністю у покупця. Коштують вони дешевше, ніж двері з дерев’яного масиву, на вигляд нічим не поступаються дверям з натуральної деревини.

Завдяки сучасним технологіям виробництва такі двері стали сьогодні дуже довговічними та надійними. Виробники пропонують широкий асортимент кольорів, тому можна підібрати варіанти для кожного стильового рішення інтер’єру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи