Категорії
Новини

Як вибрати міжкімнатні двері і де їх найкраще купити

Отже, ви вирішили купити двері, і вже прийшли в магазин міжкімнатних дверей, але що ж ви бачите – перед вами просто сотні моделей, і просто очі розбігаються від такого великого асортименту. Як же бути в такому випадку і підібрати найбільш підходящі двері для вашого будинку?

Дуже багато хто орієнтується лише на ціну, і це просто величезна помилка. Звичайно, ціна теж має велике значення, але вибирати двері, тільки виходячи з цього параметра, не можна, тому що вони можуть просто зіпсувати зовнішній вигляд вашого приміщення, якщо буде підібрана неправильно.

Поставити будь-які міжкімнатні двері в свою квартиру, яка тільки буде в магазині, не можна, тому що вона не поєднуватиметься з інтер’єром і просто зіпсує все враження.

Звичайно, найголовніше при виборі дверей – це її функціонал, вона повинна виконувати свої основні завдання, а саме відокремлювати різні приміщення. Вона повинна бути якісною, стійкою до зношування, і не вимагати додаткового догляду. Але важливо, щоб вона стала частиною вашої квартири. Саме тому міжкімнатні двері повинні відповідати за своїм стилем із тим приміщенням, що перебувати безпосередньо за нею.

Декілька порад при виборі

Отже, давайте дамо кілька порад, які допоможуть вам правильно вибрати ваші міжкімнатні двері.

При виборі потрібно спиратися на наступне:

Дизайн передбачуваних дверей. Вимоги до цього пункту були названі нами раніше, і виходячи з них, потрібно підбирати майбутні двері.

Ціновий діапазон. На ринку дверей ціни дуже вагаються, двері можна купити і за пару сотень гривень, і за кілька тисяч, тут все залежить від ваших фінансових можливостей.

Необхідний розмір. У цьому випадку все досить легко – потрібно просто виміряти розмір отвору у вашій квартирі, і відповідно до цього показника, вже підбирати найбільш підходящі двері.

Варіанти кріплення. Традиційні двері кріпляться на петлі, що може бути незручно в деяких ситуаціях, адже їм потрібно залишати місце для відкриття. Відмінним варіантом будуть розсувні двері, які просто зсуваються в бік, але і їхня вартість дещо вища, та й кріплення у них складніше.

Де купувати двері?

Де купити двері для свого будинку? Якщо вам потрібні якісні та недорогі міжкімнатні двері, інтернет магазин буде для вас найкращим вибором! Саме тут можна швидко замовити двері, переглянувши величезний асортимент, а також заощадити на покупці, адже в інтернеті завжди дешевше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи