Категорії
Новини

Скляні міжкімнатні двері

Міжкімнатні скляні двері від виробника користуються все більшою популярністю в нашій країні. Люди відмовляються від старих, звичних дерев’яних конструкцій, тому що вони виглядають занадто масивними та незручними, що не подобається досить багатьом потенційним покупцям.

Зовсім інше рішення – скляні двері міжкімнатні, ціна на які не сильно відрізняється від дерев’яних. Це найсучасніше рішення на сьогодні, яке дозволяє вам значно ушляхетнити ваше приміщення. Скляні двері досить легкі та компактні, вони не крадуть візуально простір вашої квартири, практичні та красиві.

Скляні двері мають досить легку конструкцію, вони приносять натуральне світло у вашу квартиру. Скло для дверей може бути майже прозорим, але це подобається далеко не всім, адже здається, що ти ніби в акваріумі. Саме тому більшою популярністю користуються двері з кольоровим склом, яке майже непрозоре або напівпрозоре. Особливо покупцям подобається матове скло, воно відмінно вписується в інтер’єр квартири.

Також є досить ексклюзивні моделі, скляні міжкімнатні двері купити можна і з привабливою мозаїкою, які коштують дещо дорожче, ніж простіші двері, але такий незвичайний дизайн точно прикрасить вашу квартиру.

Види скляних дверей

Скляні двері, які представлені сьогодні на ринку, поділяються на два основні види – розстібні та розсувні двері.

Розпашні двері найкраще підійдуть для невеликих кімнат, в яких просто немає можливості влаштувати двері. Цілком можна поставити двостулкові двері зі скла та в зал.

Звичайно, розстібні двері трохи незручні у використанні, так як більшість дверей відчиняються в кімнату, а значить, їм необхідно залишити додаткове місце.

Для того, щоб заощадити місце в приміщенні, можна застосувати розсувні двері зі скла. Особливо часто їх встановлюють у досить великі двері, наприклад, у залі, так у ньому є місце, куди можуть зрушуватися ваші двері.

Скляні міжкімнатні двері України використовує і для зонування приміщень, що буде актуально для квартир-студій. У таких квартирах є одне загальне приміщення, а за допомогою розсувних дверей можна поділити його на спальню, кухню, робочу зону.

Ну і насамкінець скажемо, що скляні двері повністю безпечні у своєму використанні, адже вони виконані із загартованого скла. Ці двері красиві та легкі, а термін їхньої служби обчислюється десятками років!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи