Категорії
Новини

Сертифіковані протипожежні двері від виробника – відмінний захист для кожного дому

Протипожежні двері забезпечують додаткову безпеку у приватних квартирах чи приміщеннях із великою кількістю людей. Такі конструкції усувають або сповільнюють поширення вогню у випадку пожежі. Вони не тліють і не спалахують, завдяки чому люди зможуть евакуюватися, не наковтавшись продуктів горіння. Замовити та купити протипожежні двері у Києві можна в електронному каталозі магазину «Центр дверей». Також можна відвідати шоурум, де представлені моделі для будь-якого дизайнерського стилю житла.

Переваги протипожежних дверей

У каталозі є дверні конструкції з типом вогнестійкості El 30. Це означає, що двері захищають від проникнення вогню протягом 30 хвилин. Також на пожежну безпеку впливають матеріали виготовлення:

  • Гнутопрофільна рама товщиною 1,5 мм, що надає дверному каркасу міцності. Відсутність зварювальних швів підвищує стійкість до злому.
  • Утеплювач із мінеральної вати, яка виготовлена ​​з волокон базальту, не спалахує, не виділяє дим. На ній не поширюється вогонь. Крім цього, матеріал витримує температуру 400-600 градусів Цельсія.
  • Замок Apecs оснащений механізмами, які спрацьовують без застосування зайвих зусиль, завдяки чому двері легко відчиняються. При цьому під впливом високих температур внутрішні деталі не плавляться.

Двері покриті методом порошкового фарбування. Це означає, що під час роботи не застосовуються вогненебезпечні та токсичні розчинники, тому при пожежі знижується небезпека займання та підвищується можливість нормально дихати. Також покриття захищає поверхню від корозії, механічних пошкоджень, хімікатів.

Перевага покупки в магазині «Центр дверей»

У магазині представлені моделі з правим та лівим відкриттям, є. Є готові зразки, можна зробити на замовлення, залежно від розмірів дверного отвору та товщини стін. Усі протипожежні двері виготовлені з дотриманням стандартів, що підтверджують відповідні сертифікати. Звертаючись до компанії, клієнти можуть розраховувати на:

  • послуги замірника, монтаж та доставку по всій Україні;
  • знижки оптовим та постійним покупцям;
  • вибір дверей від виробника Portala, які виготовлені на сучасному обладнанні із здійсненням контролю якості (геометрії конструкції, навантаження на раму), що гарантує довгий термін експлуатації.

Замовлення можна оформити щодня без вихідних. Достатньо зателефонувати за вказаним на сайті компанії номером. Також доступні опції «Безкоштовний дзвінок» та «Зворотний зв’язок». Побачити всі зразки можна і в салонах. На сайті вказані їхні адреси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи